top of page
Sterretje.png

Het bijzondere verhaal van The Younggrains

Eindelijk was het zover. Twee jaar na de Corona pandemie werd de familie De Jong weer herenigd. Jeroen volgde zijn reishart en ging naar Australië. Nadat de grens van West-Australië open ging boekten wij onze reis en kwamen we terug met een groots idee!

Het verhaal gaat verder ...

Tekengebied 1.png

Unite in Numbers 

250

Employees

100+

Customers

50

Platforms supported

1M

Daily active users

Het bestaan tussen het graan

Jeroen werkte na het reizen lange tijd tussen de graanvelden. Hij kreeg een goede band met de eigenaar en wilde dit bedrijf en hun werkwijze graag aan ons laten zien. We struinden door de lange graanvelden en daar ontstond ons idee.

Landbouwmachines Onderdelen Reparatie

Het idee ontstond ... 

Moeder Petra was erg onder de indruk van de uitgestrekte velden en ging tijdens een stop op haar buik liggen om het unieke (niet-Hollandse) uitzicht vast te leggen. Dit plaatje bleef het onderwerp van gesprek tijdens de trip door Australië. Wat als we een agentschap kunnen opzetten om de graanhandel tussen Australië, Afrika, Midden-Oosten en Europa verder uit te breiden? Jeroen vanuit Australië en wij vanuit Nederland; hoe mooi zou dat zijn?

1619f639-347d-465f-af85-a2f93d33421f.JPG

Klaar voor de start!

Tijdens onze trip in Australië werkten we het plan deels uit, voerden we gesprekken met het collectief van graanboeren in West-Australië en eenmaal thuisgekomen werd alles verder in gang gezet. Door onze commerciële- en  juridische achtergrond hebben we binnen mum van tijd grote stappen gezet.

 

The Younggrains zijn begonnen! 

87e81b28-13bd-4d34-a431-14bcbc218e48.JPG
bottom of page