top of page

Alles over onze service
en  werkwijze

Wij leggen de verbinding

Wij komen graag in contact om de mogelijkheden voor het importeren van graan met jou te bespreken. Indien wij wat voor jou kunnen betekenen, bespreken we dit met onze graanleverancier en wordt alles in gang gezet om een succesvolle deal te sluiten. 

87e81b28-13bd-4d34-a431-14bcbc218e48.JPG

​Één vaste en vertrouwde graanleverancier

Je houdt vervolgens voor het hele proces contact met één vast contactpersoon. Alles wordt vervolgens geregeld omtrent de afspraken en levering van het product. Op deze manier zitten wij er niet tussen, maar kan er direct geschakeld worden met onze partner die overal een oplossing voor heeft. 

Wat kun je van ons verwachten en hoe gaan we te werk? We leggen het stap voor stap uit, zodat je precies weet wat je aan ons hebt!

Naleving van afspraken controleren

Wij zijn in nauw contact met onze partner in Australië en blijven indirect betrokken bij de afspraken die worden gemaakt. Zo kunnen we afspraken aanscherpen en er met elkaar voor zorgen dat de samenwerking voor alle partijen  vlekkeloos verloopt. 

Samenwerking onderhouden en bevorderen

Hoewel de klant in direct contact is met onze partner, houden we regelmatig contact over de manier van samenwerken en de vorderingen. Op die manier zorgen we beide voor een fijn contact en een optimale samenwerking.

Sterretje.png

Bakkie doen? 

Ben je nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Laten we vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken. We kunnen ons voorstellen dat je wellicht nog andere vragen hebt!

oogst
bottom of page